top of page
LOGO10.png

+34 932 08 11 40

IMG_9735.jpg

Lda. Carmen Oliva López
Nº de col·legiada 12925

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2001). Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003).

Des del 2003 forma part de l'equip del Centre de Psiquiatria i Psicologia, treballant en reeducacions psicopedagògiques, com a terapeuta clínica i com a responsable de l’avaluació de la personalitat en adolescents. Des de 2009 també, porta la col·laboració de CPP amb el programa proinfància al barri del Besòs, donant suport psicosocial a infants i famílies amb pocs recursos socials i econòmics. Des de 2005 imparteix classes als màsters de psicologia clínica de l’ Institut ISEP de Barcelona.

Dra. Conxita Puig i Rovira
Nº de col·legiada 14630

Metgessa especialista en Psiquiatria amb més de 35 anys d’experiència i una àmplia formació en diferents camps de l’especialitat.

Instructora de cursos de MBCT (Mindfulness basat en la teràpia cognitiva) i en estratègies cognitiu-conductuals aplicades al tractament dels trastorns de l’ànim, d’ansietat, del desenvolupament, tics, problemes de conducta, dificultats d’atenció, trastorns alimentaris o problemes d’aprenentatge. Ha col·laborat com a professora en màsters de les universitats UAB, UB, Blanquerna i l'Institut Guttmann.

IMG_9771.jpg
IMG_9663.jpg

Lda. Elisabet Martorell Garcia
Nº de col·legiada 22208

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2010). Postgrau en Malaltia Crònica i Trastorns del Comportament Infanto-juvenil, per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014). Postgrau en Trastorns Emocionals i Psicopatologia Legal Infanto-juvenil, per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015). Especialització en Dificultats i Trastorns de l’aprenentatge, per la Universitat Oberta de Catalunya (2016). Màster Universitari en Psicologia General Sanitària, per la Universitat Internacional de la Rioja, (2020). Acreditada com a instructora de Mindfulness del Mètode l’Atenció Funcional d’Eline Snel.

​Des de 2016 forma part de CPP desenvolupant el seu treball en l’àrea de les reeducacions psicopedagògiques i com a terapeuta clínica.

bottom of page